Левски посрещна Лацио и Спортинг в София

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 05/12/2017 20:19
Левски посрещна Лацио и Спортинг в София

Спортен клуб „Левски - Спорт за всички“ посрещна партньорите си от многоспортовите клубове Спортинг (Лисабон), Аалборг (Дания) и Лацио (Рим) на семинар в София. 

 

Четирите спортни гранда обменяха треньори, представители на различни спортове, в продължение на една година по проект Multisport Coaches acrоss Europe, съфинансиран по програма на Европейския съюз “Еразъм + спорт”.

 

Заседанието бе открито от президента на „Левски - Спорт за всички“ Люсиен Велчев с приветствие към гостите. Имаше представители на Министерството на младежта и спорта, Национална спортна академия „Васил Левски“, национални спортни организации и клубове.  

 

Гостите Филипа Силва, зам.-директор на фондация Спортинг, и Роберто Броко, президент на „Лацио - хокей на трева“ споделиха опита от треньорските обмени.

 

Ръководителят на проекта Ванина Миланова, генерален секретар на “Левски - Спорт за всички“ и президент на „Европейската асоциация на многоспортовите клубове“ (EMCA), представи на аудиторията добри практики за тренировка, обучение и управление, обобщени в програма за мобилност на треньори, която ще бъде споделена и с европейската спортна мрежа.

 

Всички треньори и партньори поучиха сертификати, удостоверяващи тяхната роля и принос в проекта.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен

Антъни Иванов: Отборът ми в САЩ е силен и амбициозен 01.12.2017 | 15:05

Антъни Иванов беше сред най-споменаваните български спортисти в новините и в разговорите през 2017 г. И всичко това заради впечатляващите му успехи.

още по темата»

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри

Иван Цветанов: Резултатите не правят футболистите по-добри 24.11.2017 | 10:45

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с представители на водещите български футболни школи за това как се работи в тях. Сега даваме думата на директора на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Иван Цветанов. 

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»