Пълни записи на четири баскетболни мача

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 11/12/2017 17:00
Пълни записи на четири баскетболни мача

Viasport, BGbasket.com и Sportmedia.tv излъчиха на живо четири мача при подрастващите през уикенда. Срещите се проведоха в столичната зала „Триадица“.

 

В събота ви направихме свидетели на две срещи при 14-годишните момчета. Пълен запис на мача Левски - Чавдар Троян може да гледате ТУК. Другият двубой противопостави БУБА баскетбол и ЦСКА, като него може да наблюдавате отново ТУК

 

В неделя излъчихме и два мача при 16-годишните момчета. ТУК може да гледате отново двубоя ЛевскиРилски спортист, а мачът ЦСКАБУБА баскетбол вижте отново ТУК.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»