Утвърдиха треньорите на национални отбори при дамите

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 12/12/2017 18:11
Утвърдиха треньорите на национални отбори при дамите

Днес управителния съвет на Българската федерация по баскетбол утвърди националните треньори на отборите, които ще представят България на европейските първенства за подрастващи през лятото.

 

Отборът ни за жени U20 подновява участие след година прекъсване, а негов старши треньор ще бъде Таня Гатева, която води тима до 18 години миналата година. Тя е старши треньор на женския Берое Стара Загора.

 

За първи път старши треньор на национален отбор ще бъде Александър Алексиев, който ще застане начело на девойките U18. Той бе част от няколко щаба на национални отбори за подрастващи, а в момента работи с няколко тима в Италия.

 

Отново наставник на отбора ни за момичета U16 ще бъде работещата във Франция Десислава Ангелова, която за втора година ще води тази формация.

 

Треньор на отбора ни U15 години, който ще се готви за бъдещите си международни мачове, ще бъде Стефка Славова от школата на Балкан (Ботевград).


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта 08.01.2018 | 17:25

Представителките на пловдивската атлетическа школа Александра Начева и Лиляна Георгиева преминаха през успешно лято през 2017 г.

още по темата»

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете 06.01.2018 | 17:15

Антъни Иванов започна новата 2018 година, както завърши предната. Като победител или номиниран в престижни класации. Беше избран плувец №1 на България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»