Футболист на Етър взе първата награда “Трифон Иванов”

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 15/12/2017 14:25
Футболист на Етър взе първата награда “Трифон Иванов”

Зоналният съвет на БФС и Община Велико Търново връчиха наградата "Трифон Иванов" за най-заслужил футболист между 15 и 19 години, изявяващ се в рамките на общината. 

 

Това е роденият през 2002 г. Десислав Пенев.

 

Наградата на името на великия Трифон Иванов се връчва за първи път, като по решение на общинския съвет това ще се случва всяка година.

 

Младият състезател получи парична премия от 500 лв., специален плакет и поздравления от името на прездента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. 

 

Наградата на Община Велико Търново има за цел да отличи старанието, спортно-техническите качества и характера на младите футболисти от региона. 

 

През изминаващата година Пенев направи бе част от отбора на Етър U15, който достигна до четвъртфинал на държавното първенство по футбол.Снимки: официалният сайт на БФС


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»