Детски баскетболен празник в “Арена Самоков”

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 31/12/2017 14:35
Детски баскетболен празник в “Арена Самоков”

С много музика, емоции и майсторски изпълнения премина Новогодишното баскетболно празненство на Рилски спортист.

 

Домакин на събитието беше зала "Арена Самоков", а участие взеха всички деца от школата на клуба, треньорите, както и мъжкият тим. 

 

Празникът включваше мини срещи между смесени тимове на децата от различни възрасти, като първи на игрището излязоха най-малките баскетболисти на клуба. Мачът беше изключително оспорван и завърши при равен резултат.


Равенства записаха и смесените тимове при по-големите, а в последната среща, в която играха юношите на клуба срещу треньорите, победител беше отборът на треньорите, в който личаха имената на Борислав Трифонов, Любомир Киров, Еми Ушагелова, Даниел Христов и Теодора Бозова. 

 

Най-много емоции обаче предизвикаха конкурсите за стрелба от центъра и този от линията за три точки. В първия победител стана 15-годишният Васил Лобутов, а конкурсът по тройки беше спечелен от Борислав Борисов.

 

14-годишният талант от Самоков успя да отбележи 7 тройки от 10 опита и спечели оспорвания финал, в който негов противник беше Травис Тейлър, а с това и голямата награда - баскетболна топка с автографите на всички играчи от мъжкия тим на Рилски спортист.


Празненството завърши с раздаването на множество сладки награди за децата в залата и с обща снимка на представителите на клуба от всички възрасти.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта

№2 и №3 сред младите Начева и Георгиева: Няма лесно в спорта 08.01.2018 | 17:25

Представителките на пловдивската атлетическа школа Александра Начева и Лиляна Георгиева преминаха през успешно лято през 2017 г.

още по темата»

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете

Млад спортист №1 Антъни Иванов: Знам какво ми трябва за европейски медал при мъжете 06.01.2018 | 17:15

Антъни Иванов започна новата 2018 година, както завърши предната. Като победител или номиниран в престижни класации. Беше избран плувец №1 на България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»