Детски баскетболен празник в “Арена Самоков”

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 31/12/2017 14:35
Детски баскетболен празник в “Арена Самоков”

С много музика, емоции и майсторски изпълнения премина Новогодишното баскетболно празненство на Рилски спортист.

 

Домакин на събитието беше зала "Арена Самоков", а участие взеха всички деца от школата на клуба, треньорите, както и мъжкият тим. 

 

Празникът включваше мини срещи между смесени тимове на децата от различни възрасти, като първи на игрището излязоха най-малките баскетболисти на клуба. Мачът беше изключително оспорван и завърши при равен резултат.


Равенства записаха и смесените тимове при по-големите, а в последната среща, в която играха юношите на клуба срещу треньорите, победител беше отборът на треньорите, в който личаха имената на Борислав Трифонов, Любомир Киров, Еми Ушагелова, Даниел Христов и Теодора Бозова. 

 

Най-много емоции обаче предизвикаха конкурсите за стрелба от центъра и този от линията за три точки. В първия победител стана 15-годишният Васил Лобутов, а конкурсът по тройки беше спечелен от Борислав Борисов.

 

14-годишният талант от Самоков успя да отбележи 7 тройки от 10 опита и спечели оспорвания финал, в който негов противник беше Травис Тейлър, а с това и голямата награда - баскетболна топка с автографите на всички играчи от мъжкия тим на Рилски спортист.


Празненството завърши с раздаването на множество сладки награди за децата в залата и с обща снимка на представителите на клуба от всички възрасти.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»