Футболисти на Барокко участваха в камп на Валенсия

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 07/01/2018 13:30
Футболисти на Барокко участваха в камп на Валенсия

От 3 до 5 януари в гръцката столица Атина имаше тренировъчен камп на Валенсия за футболисти родени от 2001 до 2005 г. 

 

От Барокко, който е в общ проект с испанския гранд и работи по методиката на “прилепите”, участие взеха петима футболисти - Борис Маринов и Емил Мандев от набор 2001 и Александър Тасев, Добрин Стаев и Кристиян Кирилов от 2003 г. 

 

Те имаха четири тренировки и една контролна среща срещу шампиона на Гърция и при двете възрасти Панатинайкос (Атина). 

 

Според фейсбук профила на Бароко футболистите на столичния клуб са оставили отлични впечатления. Тяхното развитие ще продължи да бъде следено, като за целта в близките дни всеки ще получи рапорт за представянето си и за това на какво да наблегне в тренировъчния процес до следващото участие в камп през пролетта.

 

Паралелно с кампа се проведе и семинар за технически директори и треньори на вратари на клубовете, които имат договор за партньорство с испанския клуб. Лектори на семинара бяха главният методист на Валенсия - Тони Ернандес, и главният треньор на вратарите Унай Алба.

 

От Барокко участие в семинара взеха техническия директор на клуба Стоян Алексиев и треньора на вратарите Стоян Симеонов, който беше част и от практическите занимания в кампа. 

 

През пролетта ще има камп и семинар на Валенсия в София - на базата на Барокко.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Марио Бонич е на роден на 4 август 1952 г. В кариерата си облича екипите на Дубровник, Динамо (Загреб), гръцките Аполон и Панахайки и австрийския Казино (Залцбург), както и на бивша Югославия.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»