Черноморец (Бургас) обяви кастинг за седем възрасти

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 17/01/2018 09:05
Черноморец (Бургас) обяви кастинг за седем възрасти
Детско-юношеската школа на ФК Черноморец 1919 (Бургас) обяви кастинг за попълване на отборите си в седем възрастови групи.
 
Подборът е на 27 януари (събота) от 10:00 часа на тренировъчните терени на стадион "Черноморец" в Бургас.
 
Кастингът е за деца, родени през 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 и 2010 година.
 
Школата на Черноморец (Бургас) приема момчета, както от града и региона, така и от цялата страна. За тези, които не са от Бургас, клубът има възможност да осигури настаняване и храна. Макар и в момента Черноморец (Бургас) да е с аматьорски статут, клубът разполага с деcет възрастови групи при подрастващите, като в две от тях играе в Елитните групи до 15 и 19 г.
 
"Черноморец (Бургас) винаги е разчитал на своите кадри и на своя продукт. И докато на други места момчетата просто се пълнеж и играят чужденци, при нас момчетата от школата винаги са били на първо място. През годините нашите треньори се доказаха като истински създатели на бъдещи футболни звезди", заяви спортният директор на клуба  Радостин Кишишев.
 
"Акулите" обявиха и една промяна в треньорския състав. Наставник на родените през 2006 г. деца ще бъде Ивайло Иванов, който до момента работеше в Бъдеще (Бургас). Той заема мястото на Антон Николов.
 
Школата на Черноморец се гордее с едни от добрите специалисти в детско-юношеския футбол, сред които се откроява Петър Младенов, треньор номер 1 за XX век в детско-юношеския футбол в бургаския регион.
 
Родителите, които имат въпроси, могат да ги зададат всеки ден на стадион "Черноморец" в Бургас или на телефон 0888 934889.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица.

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»