Методиката Coerver Coaching идва в България

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 18/01/2018 11:05
Методиката Coerver Coaching идва в БългарияБългарските треньори по футбол ще имат възможност да се докоснат до световнозвестната методика за обучение на технически умения на футболисти и треньорско усъвършенстване Coerver.

 

В два дни на 17 и 18 февруари нашите специалисти ще преминат първото ниво на системата в Националната спортна академия „Васил Левски“ в София.

 

Гост от “Coerver Coaching” ще бъде италианецът Лоренцо Содеро, работил за бранда в Аржентина, Бразилия и Италия. Той е един от най-изявените специалисти по Coerver на Ботуша и е високо ценен от откривателя на методикатата - Алфред Галустиян (на снимката и двамата).

 

„Много сме щастливи, че успяхме да дадем възможност на нашите колеги в България, да се запознаят с нещо ново и изключително съвременно. Coerver е приложим навсякъде - от най-малките до най-големите футболисти. Интересът от треньорите ни е изключително голям, oчакваме хора от цяла България“, заявиха Данаил Иванов и Милен Гаджев, организатори на събитието за страната ни.

 

В мероприятието до момента са заявили участие над 40 треньори. Представители ще имат ЦСКА-София, Левски, Славия, Национал, Локомотив (Пловдив) и други.

 


За записвания и въпроси: 
+359887130231 - Данаил Иванов
 и +359899165266 - Милен Гаджев


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица.

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»