Наши треньори на обучение в Еспаньол

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 23/01/2018 18:59
Наши треньори на обучение в Еспаньол

Десет са вече треньорите от България, които ще изкарат седмица на обучение в детско-юношеската школа на Еспаньол (Барселона), съобщават организаторите от “Космо футбол”. 

 

Курсът е в периода 6-13 февруари е и първи от програмата за посещение и набиране на опит в испански футболни академии.

 

Записаните дотук са треньори от следните школи: Славия, ДИТ, Дунав (Русе), Локомотив (Пловдив), Берое, Сливнишки герой и Банско.

 

Те ще изкарат седмица в каталунската столица и ще следват програма с ежедневни лекции по методически въпроси, наблюдаване на тренировки в Еспаньол, включително на първия отбор и т.н.

 

Семинарът е на английски и испански език. Специалисти от школата на Еспаньол ще обучават българите за това какво представлява и как функционира школата на клуба. Каква е методиката, стила на игра, как се правят микроцикли, сезонно планиране, подреждане на упражненията на тренировка, приложение на тренировките в мачовете…

 

Също така за физическата и психологическа подготовка в Еспаньол, как се прави видеоанализ, специфични вратарски тренировки и т.н. и т.н.

 

В края на седмицата е предвидено и проследяване на турнир с участието на юношеска формация на Еспаньол.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Лъчезар Коцев: Искаме да променим мисленето на състезателките

Националният отбор по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B, което ще се проведе в Подгорица

още по темата»

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»