Наши треньори на обучение в Еспаньол

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 23/01/2018 18:59
Наши треньори на обучение в Еспаньол

Десет са вече треньорите от България, които ще изкарат седмица на обучение в детско-юношеската школа на Еспаньол (Барселона), съобщават организаторите от “Космо футбол”. 

 

Курсът е в периода 6-13 февруари е и първи от програмата за посещение и набиране на опит в испански футболни академии.

 

Записаните дотук са треньори от следните школи: Славия, ДИТ, Дунав (Русе), Локомотив (Пловдив), Берое, Сливнишки герой и Банско.

 

Те ще изкарат седмица в каталунската столица и ще следват програма с ежедневни лекции по методически въпроси, наблюдаване на тренировки в Еспаньол, включително на първия отбор и т.н.

 

Семинарът е на английски и испански език. Специалисти от школата на Еспаньол ще обучават българите за това какво представлява и как функционира школата на клуба. Каква е методиката, стила на игра, как се правят микроцикли, сезонно планиране, подреждане на упражненията на тренировка, приложение на тренировките в мачовете…

 

Също така за физическата и психологическа подготовка в Еспаньол, как се прави видеоанализ, специфични вратарски тренировки и т.н. и т.н.

 

В края на седмицата е предвидено и проследяване на турнир с участието на юношеска формация на Еспаньол.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София

Адриан Андреев: Дано играя най-добрия си тенис в София 04.02.2018 | 11:42

Адриан Андреев скоро ще направи своя дебют в основната схема на турнир от сериите  ATP. През декември 2017 г. Андреев спечели титлите на сингъл и на двойки на един от най-престижните турнири за подрастващи „Еди Хер“ в САЩ.

още по темата»

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България

Яков Папарков: Школата на Лудогорец е най-прогресиращата в България 24.01.2018 | 11:10

Директорът на ДЮШ на Лудогорец Яков Папарков говори за изминалата годината и есенния полусезон. Според него школата на клуба е най-прогресиращата у нас.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»