Два медала за отборите ни по стрелба на европейското

Спортна стрелба
Добави в Svejo
    Viasport 21/02/2018 10:58
Два медала за отборите ни по стрелба на европейското
След доброто начало на европейското първенство по спортна стрелба в Гьор (Унгария), вторият състезателен ден донесе нови успехи за България.
 
В конкуренция с 34 отбора в новата олимпийска дисциплина смесени отбори пневматичен пистолет двата български тима в състав Моника Ботева - Калоян Стаменов и Мирослава Минчева - Кирил Киров постигнаха невероятен успех, като се класираха съответно на второ и трето място.
 
Младите ни състезатели показаха изключителен отборен синхрон на финала и отстъпиха единствено на силния състава на Русия в лицето на Антон Аристархов и Яна Енина. 
 
Така още в началото на европейското първенство България вече е с два медала и още една олимпийска квота за младежките олимпийски игри в Буенос Айрес през есента.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»