Българче порита на "Камп Ноу"

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 26/02/2018 12:30
Българче порита на "Камп Ноу"

Записванията за третото издание на летния лагер за деца в Барселона продължават, а до пълните с емоции седмици остават малко повече от 100 дни.

 

След 30 юни децата от България ще тренират на "Мини Естади", тренировъчния стадион на клуба, ще видят "Камп Ноу", ще се докоснат до музея, преливащ от сребърните купи на "Барса", ще учат испански език, ще обикалят из забележителностите на града... Ще изживеят 7 дни, от които впечатленията ще останат вечно.

 

Първата седмица на Кампуса е от 30 юни до 7 юли (8-14 г.), а втората е 7-14 юли (14-18 г. включително).


Едно от хлапетата, участвало в предишните две години - Георги Ангелов от София, който вече е част от Барса, след като бе видян от скаутите на гранда точно на Кампуса, получи уникалната възможност да порита дори на "Камп Ноу". Случи се при представянето на новото попълнение на първия отбор Йери Мина, когато малчугани от детските тимове влязоха на игрището и си подаваха топки помежду си и с усмихнатия колумбиец.

 


През 2018-а Академия "Христо Стоичков" също "влиза в мача" и следобедните тренировки на децата ще са там. Сутрешните - на "Мини Естади", при специалистите от "Барса".


В предишните 2 години близо 200 деца го изминаха, през тази местата за желаещите може и да се окажат недостатъчни.

 

Записвания вече има от Гърция, Русия и Испания, а интерес - от още няколко държави извън България. Така отборът на "Кампус Барселона" за 2018-а ще е международен. 


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»