Българче порита на "Камп Ноу"

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 26/02/2018 12:30
Българче порита на "Камп Ноу"

Записванията за третото издание на летния лагер за деца в Барселона продължават, а до пълните с емоции седмици остават малко повече от 100 дни.

 

След 30 юни децата от България ще тренират на "Мини Естади", тренировъчния стадион на клуба, ще видят "Камп Ноу", ще се докоснат до музея, преливащ от сребърните купи на "Барса", ще учат испански език, ще обикалят из забележителностите на града... Ще изживеят 7 дни, от които впечатленията ще останат вечно.

 

Първата седмица на Кампуса е от 30 юни до 7 юли (8-14 г.), а втората е 7-14 юли (14-18 г. включително).


Едно от хлапетата, участвало в предишните две години - Георги Ангелов от София, който вече е част от Барса, след като бе видян от скаутите на гранда точно на Кампуса, получи уникалната възможност да порита дори на "Камп Ноу". Случи се при представянето на новото попълнение на първия отбор Йери Мина, когато малчугани от детските тимове влязоха на игрището и си подаваха топки помежду си и с усмихнатия колумбиец.

 


През 2018-а Академия "Христо Стоичков" също "влиза в мача" и следобедните тренировки на децата ще са там. Сутрешните - на "Мини Естади", при специалистите от "Барса".


В предишните 2 години близо 200 деца го изминаха, през тази местата за желаещите може и да се окажат недостатъчни.

 

Записвания вече има от Гърция, Русия и Испания, а интерес - от още няколко държави извън България. Така отборът на "Кампус Барселона" за 2018-а ще е международен. 


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Слави Жеков: Берое трябва да играе със самочувствие

Слави Жеков: Берое трябва да играе със самочувствие

"Искам момчетата да бъдат упорити и играят със самочувствие", заяви новият треньор на Берое U19 Слави Жеков.

още по темата»

Преслав Боруков: Няма лимит за мечтите ми във футбола (ВИДЕО)

Преслав Боруков: Няма лимит за мечтите ми във футбола (ВИДЕО)

Юношеският национал и футболист на английския Шефийлд Уензди Преслав Боруков даде интервю за Viasport.bg два дни преди да се завърне в Англия за новия сезон.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»