Създаден е клуб по гимнастически спортове Черноморец Бургас

Гимнастика
Добави в Svejo
    Viasport 28/02/2018 13:39
Създаден е клуб по гимнастически спортове Черноморец Бургас

Клуб по акробатика и гимнастика Черноморец Бургас стана член на националната федерация по акробатика, съобщиха от клуба пред Viasport.bg. 

 

Треньори и спортисти започват да градят историята си тепърва и ще се доказват в гимнастическите спортове. В новооткритият клуб работят млади и амбициозни треньори, които изцяло са се отдали на спорта и развитието му на територията на града.

 

Черноморец Бургас е стартирал дейността си с момичета и момчета и вече e в трескава подготовката за предстоящия регионален турнир в Сливен.

 

Всеки заинтересован може да се свърже с треньорите на спортната организация на страницата на клуба във фейсбук, носеща името Гимнастически клуб Черноморец Бургас.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»