Промени в школата на Ботев (Пловдив)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 14/03/2018 13:05
Промени в школата на Ботев (Пловдив)

Ботев (Пловдив) официално обяви промени в треньорския състав на детско-юношеската си школа.

 

Любопитно е, че е освободен Огнян Атанасов, който помагаше в работата и селекцията на “малките” възрасти в “Коматево”. Атанасов е известен като откривателя на Христо Стоичков.

 

От вчера официално е назначен Милен Кунчев (на снимката), привлечен от големия съперник Локомотив още през януари. Той поема набор 2006.

 

Ето какво точно гласи съобщението на сайта на “канарчетата”:

 

"Във връзка с модернизиране на тренировъчния процес в детско-юношеската школа и изискванията на директора г-н Иван Цветанов тренировъчният процес да бъде демонстриран от треньорите в най-малките възрасти, както и в унисон с новата визия на школата, подкрепяна от ръководството на Клуба, бяха извършени следните промени:


От началото на месец март Огнян Атанасов вече не е част от детско-юношеската школа на Клуба. Той водеше тренировките и помагаше в селекцията на подготвителните групи на наборите 2006, 2007, 2008 и 2009. ПФК Ботев благодари на специалиста г-н Огнян Атанасов за усилията в работата му при откриване на таланти и му пожелава успехи в бъдещите му начинания.

 

От днес (13.03) на работа в Клуба е назначен Милен Кунчев, който ще ръководи формацията по футбол 9 в набор 2006 и ще бъде помощник-треньор на набор 2007.

 

Детско-юношеската школа на ПФК Ботев ще продължи да работи наравно с всички школи в Пловдив, като няма да фаворизира нито една от тях. „Жълто-черната“ академия се отнася с уважение към всяка една от школите в града под тепетата."


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Марио Бонич е на роден на 4 август 1952 г. В кариерата си облича екипите на Дубровник, Динамо (Загреб), гръцките Аполон и Панахайки и австрийския Казино (Залцбург), както и на бивша Югославия.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»