Още седмица се кандидатства за „Спортни таланти“

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 26/03/2018 16:57
Още седмица се кандидатства за „Спортни таланти“

По-малко от седем дни остават до първи април, когато е крайният срок за подаване на документи за кандидатстване по програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“.

 

До момента в конкурса са се включили представители на 11 вида спорт - плуване, скокове във вода, биатлон, шахмат, кану-каяк, планинско колоездене, бадминтон, лека атлетика, академично гребане, ветроходство и таекуондо.

 

В част от дисциплините има по няколко участници.


През 2018 г. „Еврофутбол” увеличи горната възрастова граница на участниците, които могат да получат подкрепа. Така трите групи допустими кандидати са: до 15 години включително, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не забравя поетия ангажимент към хората с увреждания и отново осигурява специална квота за българските параолимпийци.


„Еврофутбол“ изпълнява програма „Спортни таланти“ в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи” (ФРГИ). Формулярите за кандидатстване могат бъдат открити на сайта на програма „Спортни таланти” – talanti.eurofootball.bg и на ФРГИ (frgi.bg).


Viasport.bg, Bgathletic.com и Bgsprint.com са сред медийните партньори на програмата.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»