Анкета сред родителите във футбола

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 11/04/2018 11:18
Анкета сред родителите във футбола

Нова анкета прави мениджърската агенция “Кампиония”. Този път те я сред родителите на подрастващи в детско-юношеския футбол в България.

 

Това е второто изследване на “Кампиония”. В края на миналата година имаше допитване сред треньорите, довело в крайна сметка до среща с човек на висока позиция в БФС.

 

В сайта на агенцията може да се прочете следното за новата анкета:

 

“Нашата следваща стъпка е да успеем да разберем как разсъждават и с какви проблеми се сблъскват родителите на деца и юноши, които тренират футбол. Семейството е изключително важен фактор, който може да окаже огромно влияние върху развитието и кариерата на всеки един играч.

 

Целта ни е да съберем максимално честни и искрени отговори и поради тази причина анкетата е анонимна. Обобщените резултатите ще бъдат споделени с БФС, както и с всички футболни клубове и академии в България.

 

Надяваме се, че това от една страна ще допринесе за по-добро разбиране на родителите от страна на футболните треньори, а от друга страна ще помогне на родителите да осъзнаят дали има какво да подобрят в комуникацията си с наставниците и дори със своето собствено дете.”

 

“Кампиония” се обръща към родителите с молба да попълнят анкетата, Viasport.bg се присъединява към апела.

 

Анкетата, можете да попълните ТУК.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО)

Николай Кънчев: Не показахме пълния си потенциал (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:35

Треньорът на Черно море (2000) Николай Кънчев заяви пред Viasport.bg, че неговият отбор не е показал целия си потенциал във финала за купата на БФС срещу Септември при юношите старша възраст.

още по темата»

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО)

Антон Кирилов: Септември дава шанс на юношите си (ВИДЕО) 27.04.2018 | 09:00

Треньорът на Септември (2000) Антон Кирилов заяви, че в клуба се дава реален шанс на юношите да играят мъжки футбол, за разлика от много други отбори в България.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg 13.01.2018 | 21:47

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»