Барокко и Bаленсия организират камп с проби (ВИДЕО)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 01/05/2018 19:00
Барокко и Bаленсия организират камп с проби (ВИДЕО)

Футболен клуб Барокко, заедно със своите официални партньори Global Premier Soccer и Валенсия, организират тренировъчен камп с проби за полеви футболисти и вратари, родени от 2002 до 2007 година.

 

Тренировъчния камп ще се проведе между 8-и и 10 юни 2018 г. на терените на спортен комплекс “Барокко Спорт“ (София, „Студентски град“, бившият спортен комплекс „Бонсист“) и включва участието в упражнения от Елитната програма за развитие на GPS-Валенсия, както и приятелски срещи.

 

Младите футболисти ще бъдат наблюдавани от треньорите и скаутите на GPS и Валенсия и могат да бъдат селектирани за участие в Елитната програма за развитие на млади играчи на Global Premier Soccer и Валенсия за Югоизточна Европа.

 

Това може да им даде възможност за попадане в школата на испанския гранд или в тези на други клубове от Европа и САЩ, с които Global Premier Soccer има официално сътрудничество.

 

 

По време на тренировъчния камп родителите ще бъдат запознати детайлно с принципите и целите на Елитната програма за Югоизточна Европа от треньорите и скаутите на GPS и Валенсия.

 

Програма на тренировъчния камп с проби на Барокко, GPS - Валенсия 2018 г.

 

Петък, 8 юни: 17:00 - 20:00
Събота, 9 юни: 09:00 - 12:00 и 16:00 - 19:00
Неделя, 10 юни: 09:00 - 12:00 и 16:00 - 19:00

 

За записване и подробности вижте официалната страница на Барокко спорт във фейсбук.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Марио Бонич е на роден на 4 август 1952 г. В кариерата си облича екипите на Дубровник, Динамо (Загреб), гръцките Аполон и Панахайки и австрийския Казино (Залцбург), както и на бивша Югославия.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»