Школата на Черноморец закрива сезона на кораб

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 01/06/2018 13:04
Школата на Черноморец закрива сезона на кораб

Първо по рода си парти за закриване на сезона в България организират в Черноморец (Бургас). На 2 юни (събота) децата и юношите на “акулите” ще се съберат на тържество на ваканционния парти-кораб Tattoo party boat, който се намира в акваторията на курортите Слънчев бряг и Несебър.

 

Всичко това е възможно благодарение на един от ВИП феновете на Черноморец - Костадин Ралев, който е сериозно име в туристическия бизнес.

 

"Синият" празник ще премине под надслов "Аз обичам Черноморец Бургас”. Децата ще се забавляват на фона на песните за любимия си отбор в изпълнение на една от емблематичните рок банди от Черноморието - "Алкофилия".

 

Децата от най-продуктивната и успешна школа в Бургас и региона ще имат заслужена награда за отличния сезон, който направиха, гарниран с 5 шампионски приза в местните първенства. 15-годишните пък се класираха по убедителен начин за участие на държавното първенство до 15 години. 

 

Изненадата беше замислена още преди началото пролетния полусезон и сега е реализирана. Момчетата първо ще се съберат по обяд на стадион "Черноморец" и оттам ще бъдат закарани до Несебър.

 

"Голямото синьо семейство ще се увеличава, защото идеята и традициите трябва да се почитат и уважават. Децата трябва да знаят, че Черноморец е идея на почти 100 години и те трябва да са горди, че са част от такъв исторически клуб”, казаха от организаторите на партито пред БТА.


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

Антъни Иванов: На европейското гоня първо финала

На европейското първенство по плувни спортове в Глазгоу България ще бъде представена от четирима състезатели в басейна и общо деветима в четири спорта, но големите надежди са насочени към Антъни Иванов.

още по темата»

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Хърватският треньор Марио Бонич: Интелектът е по-важен от таланта

Марио Бонич е на роден на 4 август 1952 г. В кариерата си облича екипите на Дубровник, Динамо (Загреб), гръцките Аполон и Панахайки и австрийския Казино (Залцбург), както и на бивша Югославия.

още по темата»

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

Важна информация за Фейсбук и Viasport.bg

На 11 януари основателят и собственик на Фейсбук Марк Зукърбърг направи изявление в социалната мрежа, в което обяви плановете й за тази година.

още по темата»