Стоичков отива на детската Шампионска лига

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 14/08/2012 15:22
Стоичков отива на детската Шампионска лига

Христо Стоичков ще награди призьорите в Детската шампионска лига "Лукойл", която върви в момента в Албена. Това ще стане в четвъртък. От 10:30 часа на централния стадион е финалът на футболния турнир.

 

Участват 8 отбора с момчета, родени след 1 януари 2000 г. - Пирин (Бл), Изида (Добрич), Фарул (Констанца), Академията на Георге Хаджи, Авангард (Житомир, Украйна), Митиши (Русия), Берое (Стара Загора) и Спартак (Варна).

Победителят ще се класира за суперфинала в Анталия от 23-ти до 27 октомври. Организатори на турнира са руската Детска футболна лига с подкрепата на централата на "Лукойл" и „Евима футбол консултинг”.

На церемонията по награждаването ще присъства и спортният директор на баскетболния Лукойл Сашо Везенков. Футболната надпревара за първи път гостува на Балканите.


Снимка: Цветомир Петров/pfclitex.com


Коментари

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ

Цанко Хантов: Академията ни вече е в топ 8 в САЩ 20.07.2017 | 14:10

Клубовете по фехтовка в Америка са десетки, тъй като спортът е един от тези, които дават право на стипендия за най-престижните университети там.

още по темата»

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма

Иван Цветанов: В Ботев ще работим по единна програма 18.07.2017 | 14:00

Новият директор в Ботев (Пловдив) Иван Цветанов сподели вижданията си за развитието на юношите на "канарчетата" и отговори на актуалните въпроси около детско-юношеската школа на клуба.

още по темата»

Бъдете позитивни!

Бъдете позитивни! 13.06.2017 | 15:15

Откакто станах кмет чувам какви ли не неща за себе си. Сигурно е нормално за публичните личности да се говори много и не малко измислици.

още по темата»