Стоичков отива на детската Шампионска лига

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 14/08/2012 15:22
Стоичков отива на детската Шампионска лига

Христо Стоичков ще награди призьорите в Детската шампионска лига "Лукойл", която върви в момента в Албена. Това ще стане в четвъртък. От 10:30 часа на централния стадион е финалът на футболния турнир.

 

Участват 8 отбора с момчета, родени след 1 януари 2000 г. - Пирин (Бл), Изида (Добрич), Фарул (Констанца), Академията на Георге Хаджи, Авангард (Житомир, Украйна), Митиши (Русия), Берое (Стара Загора) и Спартак (Варна).

Победителят ще се класира за суперфинала в Анталия от 23-ти до 27 октомври. Организатори на турнира са руската Детска футболна лига с подкрепата на централата на "Лукойл" и „Евима футбол консултинг”.

На церемонията по награждаването ще присъства и спортният директор на баскетболния Лукойл Сашо Везенков. Футболната надпревара за първи път гостува на Балканите.


Снимка: Цветомир Петров/pfclitex.com


Коментари

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист

Ивайло Семерджиев: Без амбиция не се става голям футболист 19.11.2017 | 13:39

Viasport.bg продължава поредицата си интервюта с треньори от водещи български футболни школи за това как се работи в тях. 

още по темата»

Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори

 Ивайло Станев: Трябва да развиваме играчи, не отбори 02.11.2017 | 11:20

Представянето на юношеския национален отбор до 17 години на първия етап евроквалификации във Велико Търново и Горна Оряховица предизвика много дискусии и коментари.

още по темата»

Децата играха... заболя ли?!

Децата играха... заболя ли?! 11.10.2017 | 17:48

Тези думи са за едни деца и тяхните треньори и ръководители.

още по темата»