Стоичков отива на детската Шампионска лига

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 14/08/2012 15:22
Стоичков отива на детската Шампионска лига

Христо Стоичков ще награди призьорите в Детската шампионска лига "Лукойл", която върви в момента в Албена. Това ще стане в четвъртък. От 10:30 часа на централния стадион е финалът на футболния турнир.

 

Участват 8 отбора с момчета, родени след 1 януари 2000 г. - Пирин (Бл), Изида (Добрич), Фарул (Констанца), Академията на Георге Хаджи, Авангард (Житомир, Украйна), Митиши (Русия), Берое (Стара Загора) и Спартак (Варна).

Победителят ще се класира за суперфинала в Анталия от 23-ти до 27 октомври. Организатори на турнира са руската Детска футболна лига с подкрепата на централата на "Лукойл" и „Евима футбол консултинг”.

На церемонията по награждаването ще присъства и спортният директор на баскетболния Лукойл Сашо Везенков. Футболната надпревара за първи път гостува на Балканите.


Снимка: Цветомир Петров/pfclitex.com


Коментари

Антъни Генов: Зарязах футбола, когато баба ме заведе на тенис (СНИМКИ)

Антъни Генов: Зарязах футбола, когато баба ме заведе на тенис (СНИМКИ) 24.05.2017 | 11:50

Левичарят от България - така можем да опишем с две думи един от най-добрите ни тенисисти при юношите Антъни Генов.

още по темата»

Дария Радулова: Вече имам предложения от чужди тенис академии

Дария Радулова: Вече имам предложения от чужди тенис академии 18.05.2017 | 12:30

Дария Радулова е лидер на дамския отбор по програмата на българската федерация по тенис „3Т – Тенис Тийм Талант” във възрастта до 14 г., колкото всъщност навърши тя през януари.

още по темата»

Залози в помощ на спорта

Залози в помощ на спорта 16.04.2017 | 10:17

Като лидер в Европейския съюз по обездвижване и затлъстяване сред децата и като държава с рязко влошено представяне на големи спортни форуми България определено има проблем.

още по темата»