Блогът на зам.-министър Калин Каменов: Браво на младежкия център във Велико Търново

Общество
Добави в Svejo
    23/02/2015 09:15
Блогът на зам.-министър Калин Каменов: Браво на младежкия център във Велико Търново

Viasport.bg получи специалното разрешение на Калин Каменов - заместник министър по въпросите на младежта в Министерството на младежта и спорта, да публикува постове от неговия личен блог. Смятаме, че проблемите, с които той се сблъсква ежедневно в своята работа, са актуални и за нашия сайт. Благодарим му за отзивчивостта и му желаем успех в нелеките задачи, които си е поставил!

Ето и поредния текст от блога на Калин Каменов:

В последно време може би оставате с впечатлението, че когато ми стане скучно и започвам да критикувам МИКЦ-овете (бел. ред. - Младежки информационен културен център). Не е точно така и днес смятам да похваля колегите от Велико Търново.

Като се връщах от представянето на Варна – Европейска младежка столица 2017 минах през старопрестолния град. Не знаех къде се намира МИКЦ-а, но в туристическия център ме упътиха. Отидох в Младежкия дом, екипът ме запозна с всички свои дейности, планове и цели. Показаха ми споразумения за сътрудничество с други институции с цел борба с младежката безработица. Похвалиха се, че работят добре с местната власт. Само се оплакаха, че им е малко трудно да достигнат до така наречените NEETs. За целта потърсиха съдействие и скоро ще имаме съвместна акция.

 Самият Младежки дом е изпълнен с живот. Ателиета, кръжоци, репетиции – страхотна атмосфера. Позволих си да направя няколко снимки в арт ателието, където деца се занимават със стари занаяти.

Ще гостувам и на други МИКЦ тази седмица покрай пътуванията ми в страната. Силно се надявам да похваля още някого до края на седмицата :)


Още от блога на зам.-министър Калин Каменов – ВИЖТЕ ТУК


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com


Коментари