Блогът на Петя Аршинкова: Невероятна победа на България за Купа "Дейвис"

Тенис
Добави в Svejo
    Tennis24.bg 15/03/2015 19:53
Блогът на Петя Аршинкова: Невероятна победа на България за Купа "Дейвис"

Здравейте!

От две седмици съм в Анталия на турнири с награден фонд 10 000 долара. На първия турнир стигнах до четвъртфинал и изиграх няколко доста качествени мачове срещу добри съпернички. На втория турнир загубих първи кръг, но имах шансове да спечеля мача в третия сет.

Времето през втората седмица беше значително по-топло и това ми даде допълнителна енергия за игра. Турнирите по това време на годината са силни и леки мачове рядко има. Трябва да играеш на ниво през цялото време, ако искаш да излезеш като краен победител от мача.

Харесва ми да играя в Анталия, защото всичко е на едно място - кортовете, хотела. Храната е много важна за нас професионалните спортисти, а тук винаги е на високо ниво и всички хотели са "all inclusive",което улеснява напълно състезателите. Когато знаеш, че всичко ти е уредено, можеш изцяло да се концентрираш върху мачовете.
Дните между двата турнира използвах за тренировки и същевременно почивка. Хубаво е когато има и други българи на турнирите,за да се подкрепяме взаимно.

В свободното си време обичам да гледам филми, да чета книги и да слушам музика. Също така следяхме с момичетата с огромен интерес развитието на мачовете от Купа "Дейвис" на България срещу Латвия. Невероятната победа на българския отбор ни зарадва и в Анталия.

Днес се прибирам в България и веднага започвам подготовка за следващите ми турнири през април.

Поздрави,
Петя

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари