БФВ и спортни фирми подпомогнаха волейболен камп

Волейбол
Добави в Svejo
    Ани Колева 23/07/2015 20:00
БФВ и спортни фирми подпомогнаха волейболен камп

Българска федерация волейбол и спортни фирми, сред които Asics и Sportforme.com подпомогнаха летния волейболен камп за подрастващи Asics Summer 2015, който бе организиран от СК Ахил (София) и чиито медиен партньор са Viasport.bg и специализиланият волейболен сайт BGvolleyball.com.

 

Волейболният лагер е за момчета и момичета от цялата страна (12 - 18 години), като се провежда в момента във Велико Търново. Главен треньор на кампа е бившият ни национал и капитан на представителния отбор на България в близкото минало Николай Иванов.

 

 

Към кампа бе проявен голям интерес от страна на подрастващите, като над 70 млади волейболисти и волейболистки се записаха в него и вече няколко дни провеждат тренировки в залата на Великотърновския университет.

 

Участниците са разделени на групи според възрастта си и уменията си, а четирима треньори от различни клубове в страната подпомагат Николай Иванов в заниманията с младите състезатели. Изготвени са специални тренировъчни програми, като се набляга на усвояване на елементи, характерни за отделните възрастови категории.

 

 

БФВ осигури на кампа спортни пособия, като така подпомогна неговото успешно протичане. Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев пък подкрепи организаторите с екипировка. Всяко дете получи като подарък по един екип на фирмата Asics.

 

 

Друга фирма, която е интернет магазин за спортни стоки Sportforme.com също допринася за успешното протичане на форума, като стимулира уменията на участниците в различни надпревари по време на кампа с ваучери за отстъпки при пазаруване на спортни стоки. Самият главен треньор Николай Иванов също не остана по-назад, като е събрал няколко фланелки на национали и националки на България, които ще раздава на момчетата и момичетата в участието им в различните надпревари.

 

В стремежа си лагерът да остави незабравим отпечатък в участниците организаторите помислиха дори за нуждата от вода по време на тренировките в залата, като всяко дете получи и специално шише за спомен от този лагер. Естествено на момичетата в розово.

 

 

Очаквайте още новини от волейболния камп Asics Summer 2015 във Велико Търново! 

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com


Коментари
Betway