Здравко Тренев с бронз от балканиадата по обездка

Ветроходство, Конен спорт
Добави в Svejo
    Viasport 03/08/2015 16:54
Здравко Тренев с бронз от балканиадата по обездка

Първи медал от голямо състезание взе Спортният талант на „Еврофутбол“ Здравко Тренев, след като спечели бронзовото отличие от Балканските игри по обездка в Истанбул (Турция). 15-годишният Здравко, който е дебютант в клас юноши до 18 г. и най-малък от всички участници, се класира трети с кон Силвър бой както в отборния, така и в индивидуалния тест. В Балканиадата, провела се от 30 юли до 2 август, се състезаваха ездачи от Турция, България, Румъния и Молдова.

Други двама Спортни таланти на българския букмейкър – Мариела и Даниел Николови, завоюваха съответно второ и първо място на държавното първенство за неолимпийски класове - юноши и девойки по ветроходство, което се състоя в Поморие от 31 юли до 2 август. Дани, в екипаж с Ива Недева, се класираха първи в клас 420, което му осигури участие на световното първенство в град Медемблик (Холанидя) от 6 до 14 август в неговия клас – Laser Standart. От проведените седем гонки Мариела е втора при девойките, което бе достатъчно, за да замине за Ниската земя и да представя България в клас Laser 4.7.

 

На завършилия преди седмица международен турнир по тенис на маса в Албена (22-26.07.2015 г.) друг талант на „Еврофутбол“ – Денислав Коджабашев заедно с Петьо Кръстев (две години талант на българския букмейкър) спечелиха титлата на двойки мъже. На финала тандемът Коджабашев-Кръстев надиграха настоящия шампион на България Петко Габровски и партньора му Владимир Петков с 3:1 гейма. Следващият турнир на Денислав, който е параолимпиец, е ITTF World Tour, Bulgaria Open (Challenge) от 19-23 август в Панагюрище.

Сайтовете на Free Media Group - Viasport.bg и BGathletic.com, са сред медийните партньори на програмата Спортни таланти на "Еврофутбол".

 

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com


Коментари