Усмивки и изненади в коледния турнир на ЦСКА

Волейбол
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 18/12/2016 19:45
Усмивки и изненади в коледния турнир на ЦСКА

Много усмивки и празнично настроение белязаха коледния турнир, който ВК ЦСКА организира в зала "Васил Симов". А за най-малките волейболисти и волейболистки на "червените" и на ВА Стойчев-Казийски имаше специални подаръци и изненади от "Хиполенд".

 

Празничният ден в зала "Васил Симов" премина под мотото "Играем волейбол с любими герои", а участие взеха отбори на ЦСКА и на ВА Стойчев-Казийски за момичета и момчета, родени 2004, 2005 и 2006 г.

 

Преди началото на турнира всички отбори излязоха около игралното поле в очакване на Дядо Коледа. Добрият старец пристигна в компанията на Снежанка и на няколко високи джуджета (все пак във волейболна зала няма как джуджетата да са ниски).

 

Той поздрави малките волейболисти със специално коледно стихче, в рими рецитираха още Снежанка и едно от джуджетата. След това малките волейболистки на ЦСКА изпяха специална коледна песен, която са репетирали по време на тренировките през последните седмици.

 

Първият подарък от торбата на Дядо Коледа получи най-малкият участник в залата - Боян. След това изненади имаше и за всички волейболисти от двата клуба.

 

 

След празничното откриване на турнира дойде време и за волейболните срещи, които по програма бяха три. Първи на игрището излязоха момичетата, а след това имаше две срещи при момчетата.

 

Резултатът не бе най-важното, а просто украшение към днешния празник, а като съдии се изявяваха треньори и млади състезатели от ЦСКА.

 

 

В края на турнира за всички участници имаше много подаръци от "Хиполенд", който през този сезон е основен спонсор на ВК ЦСКА. Говорещи плюшени хипопотамчета и големи мечета бяха част от изненадите за малките волейболисти.


Разбира се, нямаше как да мине денят и без лакомства.

 


 

-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Betway