За да сте успешни - без емоции в Годината на Петела

Общество
Добави в Svejo
    Анна Стоилкова 01/01/2017 15:15
За да сте успешни - без емоции в Годината на Петела

Според Китайския хороскоп 2017-а е Годината на Огнения Петел и преминава под знака на огнения елемент в неговата Ин форма. Ин помага за изразяване на вътрешната топлина, на вдъхновението, на свободата на личното пространство и силните семейни връзки. 2017 г. ще е година за размисли върху отдавна забравени теми.

 

Навлизаме в Годината на Петела на 28 януари 2017 г.

 

Новата година според китайския календар ще настъпи на 28 януари и ще продължи 13 месеца. В Григорианския календар годината продължава 365 или 366 дни, през които Земята извършва пълна обиколка около Слънцето. В основата на традиционната система за изчисления, използвана в Китай обаче, периодът на смяна на лунните фази и 12-те месеца е 354 или 355 дни. Затова в китайския календар има високосен месец. Следващата Нова година по лунния календар ще започне на 16 февруари 2018 г.

 

2017-а - Годината на Петела: Какво да очакваме?


Това е период, в който много проблеми ще се разрешат. Движението напред е типично за Годината на Петела, но това далеч не трябва да означава, че всичко ще има щастлив край. Трябва да внимавате за впечатленията, които правите.

 

Не забравяйте, че трябва да обърнете специално внимание на външния вид и маниерите си. Трябва да се гледате през очите на околните. Имиджът е всичко в Годината на Петела. Трябва да обърнете специално внимание на усилената работа и отношенията със семейството и колегите си. Бъдете внимателни как се държите, какво говорите и т.н.

 

Следвайте логиката и оставете емоциите на заден план, ако искате животът ви у дома и в службата да тече хармонично. Годината на Петела е време на честност и справедливост, но също и на мегаломания. Приоритетни са сфери като публична администрация, бизнес управление, работата на полицията и армията.

 

Не се препоръчват необмислените и стихийни втурвания в големи инвестиционни проекти, нито трябва да се очаква бърза възвращаемост на инвестициите. Най-подходящо е да се започват нови начинания през есента или през последните две седмици на всеки месец, тъй като те се управляват от елемента Земя, а това балансира и стабилизира енергията на Огнения Петел.

 

Какъв е Петелът като зодиакален знак от китайския хороскоп?


Петелът е десетият знак в Китайския зодиак. Родените под знака на Петела са наблюдателни. Те са активни личности и често ще ги видите да се занимават с повече от една дейност. Обожават да са сред природата, затова и винаги са в добро здраве. В редките случаи, в които се разболеят, Петлите държат да изкарат болестта на крак и рядко се залежават. Няма да ги чуете да се оплакват или да хленчат. Обичат да се сред много хора, а и големите групи ги обичат, защото са забавни и отличаващи се от тълпата.

 

Годината на Петела ще продължи 13 месеца.

 

Харизматични личности са и го знаят, затова и обожават да са център на внимание. Те работят усилено, за да постигнат поставените цели и не се спират пред нищо, докато не ги осъществят. Петлите са винаги уверени в себе си, в потенциала и силите си и не оставят никой да ги разубеди. Сред негативните качества не родените в Годината на Петела е, че очакват винаги светлините на прожекторите да светят върху тях и се засягат дълбоко, ако вниманието не е съсредоточено върху личността им. Обичат да се хвалят с постиженията си и търсят одобрение и възхита в очите на останалите.

 

Значението на елемента Огън


Хората, родени в година, свързана с Огъня, са лидери. Те са уверени в себе си и смело взимат решения, без да се колебаят. Понякога тяхната свръхувереност и целеустременост води до по-агресивно и настъпателно поведение. За тях обаче целта оправдава средствата.

 

Родените в годината на Огъня са авантюристи. Те обичат иновациите и всичко ново приемат с ентусиазъм. Като хора са динамични и винаги ентусиазирани. Понякога обичат да се налагат или просто да карат хората да отстъпват сами заради доминантното им поведение. Имат склонността да прилагат сила, когато е необходимо. Препятствията не ги плашат.

 

Сред негативните им качества е силно развитият понякога егоизъм и упоритостта, налагана често без граници върху околните. Родените в година на Огъня хора трябва да поработят върху способността си да приемат чуждо мнение, както и върху тактичността си по отношение на околните.

 

От какво трябва да се пазят родените в Годината на Петела?


Цвят, който носи нещастие: Червено

Числа, които носят нещастие: 1, 3 и 9

Посока, която носи нещастие: Изток

 

Щастливите числа на родените в Годината на Петела са 5, 7 и 8, както и цифрите, образувани с тези числа (57, 58, 87, 85, 578 и т.н.). Цветовете, които носят късмет на Петела са кафяво, златно и жълто, а цветята на късмета им са гладиола и целозия (позната още като Петльов гребен).


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари