Победа и две загуби за кадетите

Баскетбол
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 08/01/2010 16:10
Победа и две загуби за кадетите

Националният ни отбор по баскетбол за кадети, воден от Георги Димитров и Ивайло Равуцов, записа победа и две загуби в контролни срещи, играни в Събрия между Коледа и Нова година.  

В първата среща нашите победиха Железник със 74:68, но във втората отстъпиха на същия съперник с 83:92. В третата си контрола кадетите ни злощастно загубиха от отбора на Земун. Мачът беше изключително оспорван като се играха три продължения, а нашите отстъпиха само с точка разлика  - 96:97.

Треньорският щаб се спря на следните състезатели: Антон Диков, Николай Стоянов и Денислав Вутев от Евроинс Черно море (Варна), Деян Карамфилов и Васил Стоименов от Овергаз (София), Кирил Кирилов от БК Шумен, Крис Минков от Лукойл Академик (София), Андриан Димитров от БК Балкан (Ботевград), Димитър Гатев от БК Сливен, Георги Кръстев от БУБА Баскетбол (София) и Николай Грозев от Сити Юнивърсити (Правец).

От Кипър към отбора се присъедини синът на спортния директор на Лукойл Академик Сашо Везенков - Александър Везенков, който играе в местното първенство.

 


Коментари