Над 2000 деца в спортния празник на СПРИНТ и Viasport.bg (снимки)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 03/06/2018 09:19
Над 2000 деца в спортния празник на СПРИНТ и Viasport.bg (снимки)

Над 2000 деца се включиха в спортния празник из алеите на Борисовата градина и на ст. „Българска армия”.

 

Събитието бе организирано за втора поредна година от Viasport.bg и единственото спортно списание у нас СПРИНТ, които са част от медийната група ЕС Медиа.

 

Под наслов „Парк на децата, свободата да спортуват” своите умения показаха и сякаш вчера проходили дечица, и очевидни таланти с амбиция вече за големия спорт.

 

Празникът започна в 10:00 часа в събота и продължи до късния следобед.


Естествено прекъсване за детската спортна страст имаше само в 12:00 ч за отдаване на почит на Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. 

 

Бяха организирани състезания по волейбол, бадминтон, лека атлетика, фитнес, футбол и тенис на маса. 

 

Част от инициативатата бе и надпреварата по стрийт баскет в партньорство с Българското баскетболно общество, която продължава днес и утре и е от най-голямата проява за тази година у нас с турнира „3х3 Sport Depot cup”. 

 

Повечето участници пристигнаха специално за празника, но и сред разхождащите се из Борисовата градина се намериха ентусиасти, които се включиха спонтанно. 

 

Партньор на събитиеото бe столична община със съдействието на федерациите по баскетбол, волейбол, лека атлетика, тенис и ПФК ЦСКА-София ЕАД, а наградите бяха осигурени от Asics.

 

Най-много участници имаше във волейболния турнир, спечелен от отбора на ЦСКА-1, втори остана Люлин-1, а третото място разделиха ЦСКА-2 и Люлин-2.

 

Призьорите получиха специални медали, различни броеве на списание СПРИНТ и книгата „Мишел Платини - говорим за футбол”, издание на "Жануа \′98".


Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари