Студио СПРИНТ №23: България-Латвия - мач, който трябва да бъде видян

Баскетбол, Бокс
Добави в Svejo
    Ваня Николова 25/02/2020 17:30
Студио СПРИНТ №23: България-Латвия - мач, който трябва да бъде видян

Страхотната победа на националния отбор по баскетбол и боксовото супершоу Фюри-Уайлдър са в центъра на Студио СПРИНТ №23.

 

Главният редактор на списание СПРИНТ Николай Кръстев и на BGbasket.com Мария Мицова разговаряха за невероятния баскетболен двубой между България и Латвия в Арена Ботевград. Нашият тим се наложи със 110:104 с две продължения!


"Това бе един мач по средните стандарти на НБА, като продължителност със своите 50 минути, резултатност от почти 220 точки общо, тройки, две продължения. Мачът трудно може да бъде разказан, невероятно изживяване," сподели Ники Кръстев. "Такива победи дават живителна сила на българския спорт."


"В някакъв момент не изглеждаше, сякаш изостават със 7 точки в края на мача, играеха, все едно е равен, все едно нищо не се знаеше. Няма как да стане подобно нещо, ако не си вярваха те самите, че могат," коментира Мария Мицова. "В този отбор бързо успяха да се сработят няколко набора, имаше я и младата енергия, и опита. И един Дий Бост, играч-перде, който печели мачове."

 

"Тази победа над Латвия, освен, че беше толкова емоционална, в основата си ни запази шансовете за Европейско първенство. Всички шансове са изравнени."


 

Втората част от Студио СПРИНТ отделихме на грандиозния бой между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. "Уайлдър имаше среща с бързия влак. Не знам дали Уайлдър изобщо ще успее да се събере и да се върне отново да се боксира. Марков мач, той върна тежката категория там, където ѝ е мястото," коментира Ники Кръстев. Вижте анализа му на ефекта от победата на Фюри във видеото.

 

Абонирайте се за YouTube канала на BGsprint, където ще намерите и останалите епизоди на предаването.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари