Димитър Илиев дари 112 топки на ДЮШ на Локомотив (видео, снимки)

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 01/06/2020 18:30
Димитър Илиев дари 112 топки на ДЮШ на Локомотив (видео, снимки)

Футболист №1 на България за 2019 г. Димитър Илиев изпълни отговорността, поета пред българските спортни журналисти, и дари футболни топки на деца.

 

Капитанът на Локомотив (Пловдив) избра да зарадва малчуганите от различните гарнитури на своя клуб, в чиято школа израства и самият той. Официалното връчване на топките се състоя на 1 юни – Ден на детето.

 

Димитър Илиев дари 112 топки на талантите в "черно-бялата" академия и им пожела в най-скоро време и те да донесат купа на "Лаута" като професионални

футболисти.

 

 

От 55-ата церемония "Футболист на годината", на която бе избран №1 за 2015-а, Българската асоциация на спортните журналисти отправя и предизвикателство към бъдещите победители – да помагат с личен пример за по-доброто бъдеще на българския футбол, да се срещат с подрастващи и да ги мотивират допълнително да се развиват. Конкретното предизвикателство към всеки следващ победител гласи: "Колкото спортни журналисти са гласували в съответната анкета, поне толкова топки да дари на школа или школи по негов избор."

 

 

112 спортни журналисти от 44 медии гласуваха в 59-ото издание на анкетата "Футболист на годината", организирана в партньорство от Дакс Медия, Българската асоциация на спортните журналисти и Българския футболен съюз.

 

 

 

Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари