Свети Климент с тежък жребий за държавното

Хокей на трева
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 18/02/2010 22:04


Труден жребия изтегли варненският клуб по хокей в зала Свети Климент. За финалите на държавното първенство за юноши до 14 г. тимът на Николай Янчев се падна с шампиона Баните и миналогодишния първенец при 12-годишните Академик плюс.

В другия поток попаднаха отборите на Крушари, Крам Комплекс и Златоград. Всички мачове са на 27 февруари в София, като за полуфиналите се класират първите два отбора в двете групи.

„Първо играем с Академик, а след това и с Баните. Лошото е, че пристигаме два часа преди първия двубой и от жп гарата отиваме направо в залата. Ако целият ми отбор се събере, смятам, че можем да победим и двата си съперника в групата, както и след това – коментира Янчев. - Спомням си едни думи на знаменития Бекенбауер, когато на световното първенство по футбол през 1990 г. му се паднаха холандците на осминафинал. Тогава той каза: „Ако искаме да станем световни шампиони, трябва да победим всички.“ Така че и ние ще трябва да станем №1 и да не се плашим от никого“, допълни наставникът пред „Народно дело“.

Той призна, че вече са започнали да разузнават играта на съперниците си в интернет.

 

 


Източник и снимка: ole-bg.com

 


Коментари