Мирослава Бинева разби рускините в Украйна

Художествена гимнастика
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 04/03/2010 18:14

Една от най-големите надежди за връщането на старата слава на художествената ни гимнастика - Мирослава Бинева, направи пореден фурор на международната сцена. Този път тя се изяви на един от топ-турнирите на Стария континент - "Золотой лев", който се проведе за пети път в град Лвов, Украйна.

Дъщерята на евродепутата Слави Бинев грабна златния медал при девойките старша възраст въпреки жестоката конкуренция от останалите участнички в турнира, които бяха представителки на големите школи на Русия, Украйна и Молдова.

От българска страна имаше общо три участнички - Мирослава от столичния клуб Левски, и две представителки от клуба по художествена гимнастика в Мездра.
Заради сложността на съчетанието и артистичното му представяне, освен златния приз на турнира, Мирослава Бинева бе наградена и с приз "Мис Турнир".

"Мирослава върви по възходящ път и има всички шансове да върне отново големите успехи, които е носила за нашата родина в продължение на десетилетия художествената ни гимнастика", коментираха специалистите. 

Това е чудесно начало на новия сезон за Мирослава Бинева, която през миналата година триумфира на три изключително силни международни турнира - в Будва, Лвов и Париж, а в края на декември спечели златото на държавния шампионат с ансамбъла.Коментари