„Чрез спорта – не на насилието”, казват в аеробиката

Аеробика
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 12/03/2010 19:28

След успешното протичане на първия аеробик фест 2009, в който участваха над 100 мъже и жени на различна възраст, Съюзът по аеробика съвместно със Столична Община организира за втори път Аеробик фест под надслов „Чрез спорта – Не на насилието”, който ще се състои на 20 март (събота) от 11,00 ч. в зала „Универсиада” в София.

 

Организаторите канят всички любители на аеробиката и спорта на този празник, с който ще се отбележи и настъпването на пролетта.
В Аеробик феста могат да се включат всички желаещи над 10-годишна възраст без ограничение за горната възрастова граница.

Участниците, които имат желание да бъдат включени в класирането, ще бъдат разпределени в три възрастови групи: 10-13 г., 14-17 г. и над 18 г., като класирането ще бъде извършено от съдии, отделно за всяка група.Аеробик заниманието ще е с продължителност 50-60 минути, водено от професионален инструктор по аеробика, определен от организаторите. Участниците, които ще се включат в класирането, трябва да следват водещия инструктор и да играят през цялото време до завършване на заниманието. На тях ще бъдат раздадени и състезателни номера.
Организаторите са подготвили купи, медали и грамоти за победителите във всяка възрастова група. Ще има награди за най-млад участник и участник с най-голям стаж, „Мис Аеробик фест 2010” и още много изненади.

Всички желаещи могат да се запишат за участие на тел. (02) 873 75 72 – Съюз по аеробика. В деня на провеждане на феста – 20.03.2010 г., записването ще се извършва в зала”Универсиада” до 10,30ч.


Коментари
Betway