Треньорката по гимнастика се извини за боя

Художествена гимнастика
Добави в Svejo
    Viasport 25/05/2012 10:37
Треньорката по гимнастика се извини за боя

Треньорката по художествена гимнастика Антоанета Ганчева, насинила с пръчка 10-годишната състезателка Ева Витанова, просто си била изпуснала нервите.
Това обяснила самата тя пред родителите на момичето на провелата се във вторник в спортния клуб Етър Елит извънредна родителска среща.

На 15 май по време на тренировка пенсионираната треньорка Антоанета Ганчева ударила три пъти с пластмасовата дръжка на лентата по крака 10-годишната Ева, още едно момиче и се заканила на останалите, че ще ги шамароса. Причината била, че след училище в 19:00 часа гимнастичките били изморени и не играели така, като треньорката искала. След случилото се родителите на пострадалото момиче веднага извадили медицинско и подали жалба в прокуратурата, полицията и Инспекцията по труда.

На провелата се във вторник родителска среща Антоанета Ганчева, която е майка на председателката на клуба по спортна гимнастика Етър Елит Савина Ганчева, лично се извинила на родителите на малката Ева за случилото се и причинените им неприятности. Самата шефка на клуба пък публично обявила, че майка й повече няма да стъпва в залата.

Цялата история на скандала - ТУК

----------
Източник: в. Телеграф


Коментари