Малките „акули” схрускаха Нефтохимик

Футбол
Добави в Svejo
    Ивайло Пампулов 22/04/2010 16:57
Малките „акули” схрускаха Нефтохимик

Дербито между Черноморец и Нефтохимик на ниво юноши старша възраст не се състоя. Въпреки че са с година-две по-малки от противника, младите "акули" го прегазиха със 7:0, без да срещнат достойна съпротива.
Мачът от 18-ия кръг на зоналното първенство при 19-годишните се игра на помощен терен на стадион "Черноморец".


Важно е да се уточни, че това всъщност е отборът на Камено, който играе под името Нефтохимик. След отнемането на школата им бургаските „шейхове” в момента я изграждат на ново. Клубът използва за тренировки новопостроената Общинска спортна база в жк „Изгрев”, а селектираните отбори още не са включени в първенството.

Головата забава за възпитаниците на треньорския тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев откри капитанът Стоян Мантаров в 19-ата минута. До почивката авансът стана класически с попадения на Михаил Кушинов и Виктор Димитров. И през второто полувреме младите "шейхове" трудно минаваха центъра, а топката се оплете в мрежата им още 4 пъти. Точни бяха Александър Янчов (2), Денис Билянов и Станислав Димов.
След победата си Черноморец оглави класирането в зоналната група за юноши старша възраст с актив от 40 точки.

Съставът на победителите:
Вълков (46-Желев), Димов, Патев (46-Янков), Миндов, Мантаров, Кушинов, Благов (57-Савов), Билянов (59-Тузаков), Кралев (46-Петков), Димитров (46-Стойков), Янчов.


Източник и снимка: chernomoretz.sportal.bg


Коментари
Още по темата