Отново мач между родители и деца в БУБА баскетбол

Баскетбол
Добави в Svejo
    BGbasket.com 27/12/2013 15:30
Отново мач между родители и деца в БУБА баскетбол

За седма поредна година БУБА баскетбол изпраща календарната година с празник, в който участваха всички деца от школата на клуба и техните родители. Вчера следобeд в залата на стадион „Васил Левски” се събраха малките баскетболисти от клуба заедно с техните родители, треньори и ръководители.

 

Те създадоха подобаващо събитие с много емоции за край на една много успешна за клуба година. През изтичащата 2013-а БУБА стана шампион за 14-годишните, а U12 игра в малкия финал на републиканския шампионат в София. Доста от възпитаниците на клуба пък имаха подобен успех в по-горните възрасти, вече от името на Левски.

 

Интересът към този вече традиционен двубой между родители и деца от школата на БУБА нараства с всяка година. Броят на участниците отново бе сериозен, с все повече деца и родители.

Празникът започна с водосвет от страна на отец Христо, приятел на клуба за здраве и успех на БУБА баскетбол занапред.

Тази година с оглед на многото участници директно се премина към самия мач. Време и резултат нямаше, а отлични изпълнения от страна и на двата отбора не липсваха. Всичи деца бяха предизвикани да покажат уменията си и срещу своите родители и те не спестиха усилия в това начинание. Емилия Кръстева и Борислав Хаджирусев благодариха на всички малки баскетболисти за усилията, както и за положителните емоции през 2013-а.

 

Те похвалиха и родителите, които държат техните деца да са в залата, вместо на други места. Благодарности получиха за положените усилия също и Мануел Марков, Светла Йорданова, Ани Мазнева, както и Бисер Флоров и синът му Алекс Симеонов, които уважиха събитието. Тази година участва и Ивайло Барутов, волейболист от Бешикташ, чийто син Дейвид тренира в школата на БУБА баскетбол.
 
Кръстева благодари и на всички треньори в училищата, които отделят специално внимание за занимания в добиващата все по-голяма популярност Левски - БУБА лига. Хаджирусев от своя страна похвали всички за успехите през настоящата и пожела още по-добра предстояща година. Всички деца получиха индивидуални подаръци от ръководителите на клуба, които се бяха постарали и с кетъринг за събитието, а в ролята на барман се изяви именно президентът Борислав Хаджирусев.

Баскетболният празник бе забавен за всички възпитаници от школата на БУБА.

 

Снимка: Sportsimages.bg

 

-----

Коментарай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg


-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


-----

Заповядайте в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари
Betway