Божурище домакин на първенство по плажен волейбол

Волейбол
Добави в Svejo
    Ани Колева 20/06/2018 18:00
Божурище домакин на първенство по плажен волейбол

За седма поредна година SportVolley организира национално първенство по плажен волейбол на България за подрастващи. Турнирът ще се проведе на 7 и 8 юли, като ще бъде с награден фонд за 18- и 20-годишните финалисти и предметни награди за състезателите до 14 и 16 г.

 

Надпреварата ще се реализира с подкрепата на Фондация "Играй с Развитие". Любезни домакини и тази година ще са плажните кортове в община Божурище.

 

Турнирът ще се проведе във възрастите U14/U16/U18/U20. Както и за поредна година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете по преценка и дават наставления за отборите до 14 и 16 години.

 

От този турнир ще има възможност и да се подберат и представителна двойка момчета и момичета до 18 г. които да представят България на европейско първенство в Бърно (Чехия) на 16-19 август.

 

 

 

За участие на турнира състезателите трябва да се регистрират на e-mail: sportvolley@gmail.com като запишат възрастовата категория в която ще участват, три имена на двойката, първите 4 цифри от своето ЕГН и мобилен телефон за контакт на капитана на двойката, както и желан размер на екипите.

 

Срокът за регистрация за участие е до 1 юли (неделя), минималният брой записани отбори за отделните възрасти и формации момичета и момчета е за 8 тима.

 

Техническата конференция е на 6 юли (петък) на плажния корт от 19:00 часа. Таксата за участие на състезател е 30 лева.

 

 

Мачовете от основната схема или груповата фаза ще се проведат от 7 юли.

 

За повече информация и въпроси можете да се свържете и на телефон 0892018881 с Добромир Лазаров, главен съдия и организатор на турнирите.

 

Информация може да намерите и във Фейсбук групата SportVolley beach - Национално първенство по плажен волейбол за подрастващи.

 

Играе се по официалните правила на международната федерация (FIVB) с официално одобрената топка (Микаса VLS 300).

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата