Ливърпул покани българи в края на ноември

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 31/10/2019 10:30
Ливърпул покани българи в края на ноември

Агенция Проспорт Медиа продължава своята собствена програма за достъп до водещи методики на млади треньори. Отличните отношения на управителя на агенцията Петьо Костадинов с европейския шампион Ливърпул доведоха до нова покана за обучение. Костадинов е регистриран агент в България, Англия и Италия, един от учредителите на Българската асоциация на футболните агенти и член на Управителния съвет на организацията.

От старта на идеята преди две години с обучение в Чарлтън общо 30 млади български наставници преминаха през академията на лондончани, Ливърпул, Фиорентина и Пескара и се срещнаха с изключителни капацитети в работата с подрастващите като Ник Маршал, Сергей Балтача, Стив Айвъри, Лий Смелт, Професор Виченцо Верджине, Доцент Доктор Джузепе Джерия. Намериха специално отношение от футболни сияния като Кинг Кени Далглиш и Стивън Джерард.

 

Общо 10 млади българи преминаха до този момент през академията на Ливърпул. От тях вече има 28-годишен помощник треньор в Първа лига, треньор на терен и докторант в Националната спортна академия, регистриран скаут на Английската футболна асоциация и още...

Обучението ще бъде в края на ноември. Както винаги досега, Петьо Костадинов-Полковника подарява връзките си. Заплащане няма предвидено. Обучаващите от Ливърпул също ще сторят доброто безплатно.

 

Скоро ще бъде дадена допълнителна информация кои точно треньори ще заминат за града и на Бийтълс. Вероятен състав - 6 млади треньори.

Теоретичната част ще бъде ангажимент на директор Ник Маршал, практическите - с треньорските екипи на отборите до 18 и 23 години, както и във възрастите 9-11 години.

 

Източник: prosport.bg


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари