Драго Панков: Парите за детско-юношески спорт са правилно инвестирани

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 13/01/2020 13:30
Драго Панков: Парите за детско-юношески спорт са правилно инвестирани

Основателят на сайта за детско-юношески спорт Viasport.bg - Драго Панков, бе сред официалните гости на деветата церемония по връчването на наградите на най-добрите млади спортисти за 2019 година. Той, заедно с председателя на Съвета на директорите на S Media Тодор Иванов, връчиха наградата на победителя. Йосиф Миладинов стана най-добър, но не успя да присъства лично на церемонията, затова неговата награда получи председателят на Българска федерация по плувни спортове Георги Аврамчев.

"Искам да благодаря на Тодор и Снежана Иванови, на всички, които са работили и продължават да работят във Viasport.bg, да благодаря на всички български спортисти, на техните треньори, родители, на всички хора в държавната, местната администрация и в частния бизнес, които подкрепят детско-юношеския спорт,
защото това са правилно инвестирани пари", каза Драго Панков.

"Ние вече започваме да черпим дивиденти от положените усилия и от вложените средства. В съвсем обозримо бъдеще голяма част от нашите спортисти, които виждаме на последните церемонии, получили наградата за най-добър млад спортист, ще попаднат и в десетката на най-добрите спортисти на България.

Благодаря, че сте тук. Да си пожелаем здрава и успешна година, да продължаваме да работим за развитието на българския спорт, на нашето общество и на нашата държава", завърши Панков.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари