Миньор (Перник) с нов директор на школата

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 01/07/2020 10:10
Миньор (Перник) с нов директор на школата

Миньор (Перник) има нов директор на школата на клуба. Това е Анжело Кючуков. Ето какво гласи съобщението в официалния сайт на перничани.


"Откакто ФК Миньор – Перник се върна в професионалния футбол бяха направени много организационни промени, за да може клубът да бъде изряден. Това правим и в Детско-юношеската школа на клуба. Промените са съобразени и с лицензионните изисквания – директорът на школата и треньорът на юноши старша възраст да имат лиценз "А", каза секретарят на община Перник и член на УС на Миньор Мартин Жлябинков. Той обяви, че директор на ДЮШ Миньор ще бъде Анжело Кючуков, който е бивш футболист на отбора, в работата ще му помагат Петър Анестиев и Иван Иванов.

 

Жлябинков добави, че всички треньори, които до момента са работили в школата, ще продължат тренировките си с децата. "Младите таланти ще имат и двама нови треньори – треньор на вратарите и кондиционен специалист", каза още той.


"До момента ДЮШ на Миньор беше на самоиздръжка. Новото ръководство на клуба не приема това и школата ще получава допълнителни средства. Такова е и желанието на кмета на общината Станислав Владимиров", добави Мартин Жлябинков. Според него това е важно, защото основата на отбора е детско-юношеската школа.


"Правим всичко това, за да постигнем целта си за все по-професионалната работа на школата и професионалния ни отбор", заяви секретарят на Oбщината.


"Ще имаме и по-добър диалог с родителите, защото връзката с тях е изключително важна. В идните дни ще бъдат проведени родителски срещи. Подготвяме и етикет за поведение на родителите, който ще бъде представен на родителските срещи", коментира още Мартин Жлябинков."

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари