Най-доброто място за деца в София набира малки футболисти

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 05/10/2020 07:00
Най-доброто място за деца в София набира малки футболисти

Ако търсите къде детето ви да изразходва огромната си енергия, ако искате то да расте в позитивна и благоприятна обстановка и ако искате да пътувате бързо и удобно, то Футболен клуб Левски-Раковски е перфектното място за вас и вашето дете.

 

Във футболен клуб Левски-Раковски децата получават както професионализъм и висококачествени тренировки, така и любов, загриженост и отдаденост. Клубът се стреми към всестранно личностно развитие на децата, включително спортно-технически и морално-волеви качества, добро училищно образование.

 

В момента клубът привлича деца, родени между 2010 и 2016 година. Всяка възрастова група тренира по три пъти седмично, а месечната такса е в размер на 70 лева.

 

Тренировките се провеждат на стадион „Раковски“ в столичния квартал „Иван Вазов“.

 

Повече информация относно концепцията за развитие, графика, организацията и структурата на тренировъчния процес за въпросните възрасти можете да намерите тук - https://bit.ly/2E712bHЛевски-Раковски набира и футболисти на всички позиции, родени през 2007 г. Треньор на набора е Иван Атанасов – човек с богата визитка и опит във футбола. Атанасов притежава най-високия лиценз във футбола UEFA “Pro” и има над 22 години стаж като треньор. Амбицията му е да превърне отбора в един от най-силните в столицата. 


В клуба се дава възможност за изява на всеки футболист, който прояви нужната дисциплина, отдаденост и желание.

 

Всички желаещи да се запишат могат да се свържат с администрацията на клуба на номер +359 884 44 1919 или по имейл на office@levskirakovski.bg. 


 

В уебсайта на клуба можете да намерите и пълната информация относно методиката и философията на развитие на младите таланти, историята на клуба, треньорите на различните отбори и целите пред Левски-Раковски - https://levskirakovski.bg/

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари