Академия ЦСКА сплоти колектива с демонстративен мач

Футбол
Добави в Svejo
    Viasport 12/12/2020 18:40
Академия ЦСКА сплоти колектива с демонстративен мач

Всички треньори, скаути и служители в Академия ЦСКА изпратиха 2020 година с демонстративен мач за сплотяване на колектива. Срещата се проведе на едно от помощните игрища на стадион "Българска армия" и бе истинско зрелище за страничните наблюдатели, сред които бяха хора от ръководството, скаути и юноши на клуба.

 

Единият отбор бе с червени фланелки, а другия изцяло в черна екипировка. "Червените" бяха представени от: Алексасндър Стоянов, Ангел Павлов, Асен Яначков, Димитър Андонов, Атанас Стоилов, Калоян Георгиев, Христо Захариев и Цветослав Алтънов.

 

Срещу тях, изцяло в черно се изправиха: Илия Иванов, Стоян Ангелов, Добромир Митов, Румен Трифонов, Калоян Генов, Калоян Дюлгеров, Костадин Джоргов и директорът на Академията Пауло Кардозо.

 

Резултатът бе открит от Румен Трифонов в началото на срещата, който показа, че не е изгубил голмайсторския си нюх. Администраторът на Академията Калоян Дюлгеров покачи на 2:0 с малко щастлив гол от малък ъгъл и така удвои преднината на отбора в черни екипи. Треньорът Димитър Андонов върна едно попадение и намали изоставането на "червените" на 1:2. Последва ново попадение на Дюлгеров, който се възползва от великолепна контраатака и покачи преднината на своя тим до 3:1.

 

"Червените" реагираха мигновенно и Ангел Павлов намали на 2:3 с мощен шут от средно разстояние. Точка на спора сложи отново Румен Трифонов, който реализира втория си гол в мача и оформи крайния резултат 4:2 в полза на отбора в черен спортен екип.

 

След драматичния сблъсък се проведе спокоен и задружен коледен обяд, на който директорът Пауло Кардозо отправи своите послания към всички в Академията за предстоящите коледни и новогодишни празници и пожела една по-щастлива и успешна 2021 година.

 

Детско-юношеската школа на ЦСКА ще поднови тренировки в средата на януари, като точната дата ще бъде уточнена допълнително в зависимост от емидемиологичната обстановка в страната.

 

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари