“Зора” с награди за Спортист и Треньор №1

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 29/01/2014 09:00
“Зора” с награди за Спортист и Треньор №1

Търговска верига „Зора” осигури големите награди за най-добрия млад спортист и треньор №1 при подрастващите на България за 2013 г.


Те бяха излъчени в анкета на сайта за детско-юношески спорт Viasport.bg, а имената им ще станат ясни на официалната церемония по награждаването на 31 януари от 11 ч. в хотел Sense в София.

Подгласникът на победителя при спортистите ще получи ваучер за спортна екипировка по избор от SportForMe.com. Интернет магазина на Sportmedia.tv ще награди и всички призьори с ваучери с отстъпки за пазаруване.


Наградата за спортист №3 е осигурена от гиганта в спортната екипировка Asics, който ще даде и други три индивидуални награди. Освен това от Asics ще изненадат и всички състезатели от определения за Отбор №1 на годината.


С три награди ще се включи и най-големият магазин за спортна екипировка Decathlon, а българският букмейкър „Еврофутбол” също ще участва със свой приз.


Всички купи за десетте най-добри спортисти, треньор №1 и отбор №1 за трета поредна година са осигурени от Министерството на младежта и спорта.

 

----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


-----

Заповядайте в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com

 Коментари