Блогът на Виктория Хинковска: Очаквам следващите си срещи с медалистките във ветроходството!

Олимпизъм
Добави в Svejo
    Viasport 25/08/2014 15:15
Блогът на Виктория Хинковска: Очаквам следващите си срещи с медалистките във ветроходството!

Здравейте отново!

Моето състезание в Нанджинг приключи – завърших 20-а в крайното класиране. Това беше едно дълго състезание, което организаторите удължиха с 2 дни, използвайки деня за почивка (21 август) и добавяйки 24-и в програмата, заради лошите метеорологични условия.


До сега почти нямах възможност да се потопя в олимпийската атмосфера в общия й мащаб, тъй като програмата ми беше заета изцяло със състезанието в нашия спорт. Ставах в 5:30 ч., закусвах, после пътувах до  езерото, оборудвах лодката си, следваха гонките за деня, после пак пътуване обратно до олимпийското село, вечерях и лягах да спя. Трите дни, в които нямаше вятър (21, 22 и 23 август) се прибирах още по-изморена от очакване за предстоящата гонка. Но, така е в нашия спорт – доброто представяне освен от самите нас и нивото ни на подготовка, зависи и от времето...


Поздравявам медалистките във ветроходството – Саманта (бел.ред. - Йом от Сингапур), Одиле (Ван Аанхолт от Холандия) и Джериан (Брандес от Перу) за олимпийските им отличия. (Пълното класиране можете да видите ТУК)

Очаквам следващата ми среща с тях!


От утре ще се присъединя към съотборниците си и ще развявам българското знаме в подкрепа на следващите ни изяви в бокса, художествената гимнастика и борбата.


Сега ви пожелавам лека нощ!


Поздрави от Китай!
Виктория

Заб.: Писмото е писано в неделя вечерта местно време.-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.comКоментари