Млади голфъри с участие на престижни състезания

Голф
Добави в Svejo
    Viasport 23/07/2015 19:05
Млади голфъри с участие на престижни състезания

В разгара на лятото състезателите от националния отбор по голф ще премерят сили с най-добрите голфъри от цял свят в 4 от най-престижните събития за сезона.


English Girls′ Open Amateur Stroke Play Championship, Scottish Boys Open Amateur Stroke Play Championship, Hungarian Open Championship и Еuropean Young Masters 2015 са само част от състезанията, на които ще участват младите ни надежди. Под ръководството на капитана на отбора Денис Димитров, младежите ще се изправят срещу конкуренцията от състезатели на над 30 държави, борейки се за престижните турнирни отличия.


През последната седмица Денис Димитров заедно с трима от състезателите – Владислав Маринов, Асен Михайлов и Любомир Костов, са на игрището „Бърджис” в Шотландия, където приключва турнирът Scottish Boys Open Amateur Stroke Play Championship.


От днес до 25 юли други четирима състезатели ще мерят сили на Еuropean Young Masters 2015. Турнирът е един от десетте „диаманта” на Европейската голф асоциация, където всяка година в оспорвана битка се срещат големите надежди на европейския голф. Състезанието се провежда на игрището „Домейн Империал” в Швейцария, където атмосферата и трудността много наподобяват на емблематичното игрище домакин на професионалния „Мастърс” – Augusta National.

 На този престижен форум България ще бъде представена от държавните шампиони Райан Стайков и София Селдемирова, както и от талантливия Димитър Савов, и най-малката състезателка от националния отбор на България Ивана Симеонова.

 

 

-----

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите

-----

Виж какво се случва в света около нас с FBR.BG

-----

Коментирай по тази и други теми във Форума на Viasport.bg

-----

Заповядай в нашия онлайн магазин за спортни стоки SportForMe.com

 


Коментари