Коментар за тенис пак е №1 в читателския ни конкурс

Добави в Svejo
    Viasport 12/04/2016 11:01
Коментар за тенис пак е №1 в читателския ни конкурс

За трети пореден месец тенис коментар е оценен най-високо в читателския конкурс на ЕС медиа.

 

„Човекът в сянка до Федерер” донесе голямата награда от 50 лева за месец март на автора Иван Турлаков. Публикацията е посветена на един от верните хора на Роджър Федерер - Северин Люти.    

 

Второто място е отново на тенис тематика и е пак дело на Турлаков. „Един позабравен триумф” разказва за успехите на Федерер и беше оценен от редакторите в спортните сайтове на ЕС медия за втората позиция, осигуряваща 30 лева от наградния ни фонд.

 

Третата позиция е за Анатоли Спасов, който ни разкрива проблемите на футбола при подрастващите в България. Неговият материал „Футболът ни - от зле към безнадеждност” ще бъде хоноруван с 20 лева.

 

Жури, съставено от редакторите на спортните сайтове във ЕС Медиа - Viasport.bg, BGbasket.com, BGvolleyball.com, BGathletic.com, BGfootball.com и Tennis24.bg, определя призьорите по точкова система, както всеки месец. 


И през настоящия месец очакваме вашите материали на пощата на конкурса - konkurs.fmg@gmail.com, по актуалните теми на спорта. Седнете зад компютъра и напишете нещо по тема, която ви вълнува.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари