Мощен сервис за първото място в конкурса за април

Добави в Svejo
    Viasport 07/05/2016 15:05
Мощен сервис за първото място в конкурса за април

Материалът на Християн Цуцев "Мощният сервис или убиецът на красивия тенис" му донесе наградата в читателския конкурс на сайтовете на ЕС Медиа, част от които е и Viasport.bg, за април. 

"Без съмнение, публиката е жадна за майсторски отигравания и дълги размени на удари. Тенисистите обаче не са актьори, чиято цел е да забавляват хората", пише авторът. Целият материал, можете да прочетете ТУК.

Битката за второто място бе оспорвана и напрегната и в крайна сметка остана нерешена. Публикуваният във Viasport.bg материал "Манталитетът на българина" на Симеон Русев разказва за неособено добри практики на треньорите спрямо младите играчи.


Този на Райна Максимова - "Червените сърца отново на път да се пръснат", пък бе вдъхновен от успеха на третодивизионния ЦСКА в турнира за Купата на България. 

Екипът на ЕС Медиа поздравява призьорите и пожелава вдъхновение на всички свои читатели, които искат да споделят мнението си по актуална спортна тема. Припомняме, че това може да се случи всекидневно, а условията за конкурса, можете да прочетете ТУК. 


За първо място наградата е 50 лева, за второ - 30, а за трето - 20.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари