Коментар за футбол и тенис е №1 в конкурса за май

Добави в Svejo
    Viasport 06/06/2016 15:20
Коментар за футбол и тенис е №1 в конкурса за май

Съпоставка между загуба на Григор Димитров и триумфа на ЦСКА за Купата на България донесоха победа в конкурса на ЕС Медиа за месец май.

 

„Между Осанна и Разпни го” донесе на автора на материала Светозар Стоянов награда от 50 лева. Той сподели мнението си по още една тема с читателите ни - „Допингът - най-голямата подигравка в спорта”, класирано на трето място, осигуряващо 20 лева.

 

Втората позиция беше отредена на Димитър Беловски, който направи прекрасно превю за „Ролан Гарос” - „Първа титла за Ноле, десета за Рафа или…?”

 

Победителят за месец май Стоянов признава, че не е заложил на по-сериозни спортни занимания. Той е на 27 г. и работи в обслужващата сфера.

 

„Спортен запалянко съм. В ученическите си години съм тренирал футбол, а в студентските бях част от отборите на УХТ Пловдив в различни спортове. В момента спортувам любителски баскетбол и плуване. Връщайки се назад може би съжалявам, че не обърнах по-сериозно внимание на спорта и загубих шанс да стана професионалист. Но пък останах голям спортен фен”, каза за ЕС Медиа Стоянов.

 

Той сподели и мнението си накъде върви българският спорт:


„Естествено, че винаги можем да бъдем оптимисти и аз лично винаги мисля, че спортистите ни имат шансове за добри класирания на световно ниво. И в контраст с мнението на много мои познати, мисля, че България ще спечели повече от един медал на олимпийските игри в Рио”.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари