Изберете Мис и Мистър BGathletic.com 2016

Лека атлетика
Добави в Svejo
    BGathletic.com 29/09/2016 09:35
Изберете Мис и Мистър BGathletic.com 2016

Настана време читателите да изберат новите Мис BGathletic.com и Мистър BGathletic.com за 2016 г.

 

Публиката на специализирания сайт за лека атлетика има възможност да избере третата носителка на титлата за най-красива атлетка, както и вторият атлет с приза при силния пол.

 

Номинирани в конкурса са само картотекирани състезатели в БФЛА и родени през и/или преди 1998 г. Те са избрани от предложения на читателите и представители на медийната група ЕС Медиа, част от която са BGathletic.com и Viasport.bg.

 

Сега гласът е на читателя.

 

Първият етап на конкурсите ще продължи един месец - до полунощ на 27 октомври. След това ще има още два етапа, а победителите ще бъдат обявени през ноември.


Във втория тур ще продължат петте красавици и петимата атлети, които имат най-много гласове в първия етап. Решавате вие - можете да гласувате за вашите фаворити.

 

Гласуването се извършва в платформите miss.bgathletic.com и mister.bgathletic.com, като само трябва да направите клик върху снимката на фаворита си и вашият вот ще бъде отчетен.

 

BGathletic.com ви инфомира, че до края на първия тур ще сменява снимките на претендентите няколко пъти, за да можете да прецените тяхната визия по-обстойно.

 

А сега е време за гласуване. Вие избирате Мис и Мистър BGathletic.com 2016.


Дайте своя глас за Мис BGathletic.com 2016, ТУК


Дайте своя глас за Мистър BGathletic.com 2016, ТУК


 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари