Спортни стипендии в САЩ - безплатни консултации на агенцията ATHLETES USA в София

Образование
Добави в Svejo
    Viasport 06/11/2016 08:29
Спортни стипендии в САЩ - безплатни консултации на агенцията ATHLETES USA в София

На 19 ноември 2016 г. от 10:30 часа, в хотел „Феста” в София ще се проведе презентация и безплатни консултации на агенцията  Athletes USA. Това е организацията, която помага на талантливи млади спортисти да кандидатстват за спортни стипендии в американските университети и колежи.

 

Athletes USA е водещата в света агенция за спортни стипендии в САЩ с мрежа от 3000 университети и колежи и над 22 000 колежански треньори в 22 вида спорт. Главният офис е в Маями, Флорида, където работят над 100 скаути, ангажирани с мениджмънта на спортистите-студенти от нашите 30 глобални локации. 


От 2013 година агенцията Athletes USA има официално представителство и в България, чийто екип отговаря за цяла Източна Европа. До днес чрез агенцията Athletes USA сме изпратили над 2000 студенти-спортисти в световен мащаб, като само от България са заминали повече от 30 момчета и момичета.


Когато спортистът е представляван от нас, ние му осигуряваме възможности, които ще променят живота му и ще сбъднат  мечтите му.


Ползи и предимства на колежанския спорт в САЩ: Колежанският спорт ви дава възможност за учение и спорт на ново, най-високо ниво. Спортистите в университетите и колежите в САЩ получават достъп до спортни съоръжения от световен клас, често се състезават пред хиляди почитатели и фенове, повечето от състезанията и срещите се предават по телевизията и спортистите получават безплатна спортна екипировка.


Повечето университети правят значителни инвестиции, за да гарантират на спортистите си най-добрите условия за постигане на техните академични цели и спортни резултати. Концепция на колежанския спорт в САЩ: Концепцията в същността си е много проста - тя осигурява на талантливите спортисти изключителни възможности за развитие на академичните им и спортни кариери. Спортната стипендия в един Американски университет може да покрие много, а понякога и всички, разходи, които са свързани с получаването на академична степен.


В замяна студентът-спортист представлява университета в съответния спорт, като едновременно с това поддържа добро ниво в класната стая. Понастоящем за близо 3000 колежански спортни програми се състезават около 500 000 спортисти.


Агенцията  Athletes USA се специализира в маркетинга, представянето и организацията на специализирани кампании, за да осигурим на нашите клиенти възможно най-добрите предложения за спортни стипендии.Някои любопитни факти:


6 милиарда долара – годишните приходи на колежанските спортни програми в САЩ, включително телевизионни права, продажби на билети, продажби на спортни сувенири и спонсорство.


1018 - броят на бившите и настоящи студенти-спортисти от 107 държави, които са участвали на последните Олимпийски игри в Рио.


26 - броят на олимпийските медали в Рио, завоювани от бивши и настоящи студенти-спортисти на Станфордския унивеситет.


На презентацията ще говорим за всичко: за агенцията Athletes USA, защо трябва да изберете САЩ, за критериите за кандидатстване, за начина, по който ви съдействаме, за колежанския спорт в САЩ, за спортните стипендии и затова как се разпределят, за успехите на нашите клиенти, като ще ви представим и някои любопитни факти.По време на представянето ще имате възможност свободно да задавате вашите въпроси към г-н Андрей Андреев, директор на Athletes USA за България и Източна Европа. След изложението присъстващите ще могат да получат индивидуални безплатни консултации на място.

За повече информация и регистрация посетете сайта на организацията
www.athletes-usa.bg или директно се свържете с г-н Андреев на телефон 0888 174 714. Регистрация може да направите и на място.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари