Бащата на наша надежда в тениса се бори за живота си. Нека го подкрепим

Тенис
Добави в Svejo
    Viasport 22/06/2017 16:25
Бащата на наша надежда в тениса се бори за живота си. Нека го подкрепим

Какво по-голямо щастие за един баща от това да се наслаждава на успехите на своя син? Ивайло Симеонов е една от най-големите ни надежди в тениса и за момента изпълва с гордост своите родители.

 

За съжаление обаче съдбата, макар и благосклонна към 10-годишния талант на корта, е на път да нанесе на него и семейството му невероятно тежък удар. За Иво и по-малкото му братче Павел, който е само на 5 години, съществува реална опасност да загубят своята най-голяма подкрепа и опора - баща си Симеон.

 

Само на 42 години, Симо е диагностициран с остра миелоидна левкемия и в момента води борба на живот и смърт просто за да бъде до хората, които обича. За съжаление, и тук, както и в много други случаи у нас, сумата за лечението на младия баща е непосилна за семейството му. А надежда, спасение за него има…

 

Ако имате желание да помогнете на един баща да изживее пълноценно живота си и да бъде неотлъчно до своите две слънца, да ги подкрепя и да им бъде най-голямата опора, дарете надежда и светлина на Иво и Павел, като дадете възможност на Симо да живее.

 

Дарителска банкова сметка: BG02FINV91501317014389


 

Титуляр: Ивелина Павлова Стоянова

Телефон за връзка: 0895 688 854 (Ивелина Стоянова)
Бенефициент: Симеон Цонев Симеонов
Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia;
BIC/SWIFT код: FINVBGSF


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари