Широки усмивки, море и много награди на Glamour Beach Weekend

Общество
Добави в Svejo
    Viasport 10/08/2017 19:34
Широки усмивки, море и много награди на Glamour Beach Weekend

4 и 5 август бяха едни от най-горещите дни това лято. И не става въпрос само за температурата навън. За 2 дни Glamour се пренесе на морето – точно до Kite Bar, за да приветства готините хора на къмпинг „Градина” в пълния с изненади Glamour Beach Weekend кът.


Сутрините започнаха красиво и продължаваха ужасно вкусно. Експертите от Wella Professionals се погрижиха визиите на дамите да са актуални и небрежно плажни, но достатъчно издръжливи на летните вълнение, благодарение на стилизиращите продукти. След разкрасяването момичетата уверено позириха на корицата на Glamour.


За доброто настроение през цялото време бяха виновни Pringles и забавното предизвикателство (а ти ял ли си смешно?) - опитването и познаването на 4 вкуса чипс със завързани очи се отблагодаряваше с подарък. Тук статистиката на Glamour показа, че момичетата са много по-добри в тази игра (съжаляваме, момчета).


И докато в къта хората релаксираха, по плажа се завихри секси битка с Braun. Брандът търсеше (и намери и възнагради) най-дългите крака и сега всички благородно можем да завиждаме на 25-годишната Катерина Стоянова, горд собственик на чифт 110-сантиметрови крака и страхотен епилатор Braun Silk Epil с подарък почистваща четка за лице.  

 

Когато слънцето не пареше (толкова много!), се проведе турнир по плажен волейбол, а най-големите ентусиасти премериха сили (и издръжливост на вестибуларния апарат) в безмилостно зорбинг съревнование, като накрая победителите получиха награди от Pringles, Lancaster и Wella Professionals.


До обяд детската работилничка на Glamour и Pringles предаваше важни уроци на малчуганите как забавно могат да рециклират опаковките от чипс. А специалната автомобилна писта на Duracell се оказа арена на резвълнувани малки състезатели.


За пръв път Glamour организира събитие на морето и изборът на място не е случайно. Благодарение на щурата атмосфера на Kite Bar, Glamour Beach Weekend се превърна в красиво преживяване, което внесе още повече лятно настроение на къмпинг „Градина”.

 


-----

Абонирай се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Стани фен на Viasport във Фейсбук и следи всички новини за подрастващите


Коментари
Още по темата